Добре дошли във видео портала за недвижими имоти !


Имоти - продажба или под наем без комисионна ! Спести време и пари ! Лесно , удобно и безплатно !

Разполагаме с разработен канал в YouTube специално направен преди 2 години за продажба на имоти.

С този сайт ние помагнаме на всички, които искат да продават и купуват имоти.Чрез тази платформа купувачите си спестяват излишни огледи.А продавачите имат сигурност ,че имота ще бъде оценен предварително. Спестявате време и пари ,не се разхождате излишно да гледате нещо ,което няма да ви хареса.Ние не взимаме комисионна от продавача или купувача.

Покажете вашият имот директно,без посредници ! С нашия портал увеличавате шанса за продажба , защото когато купувач от друг град желае да закупи имот той може да го види и да го одобри предварително !

За връзка с нас:e-mail: imoti@estanet.net ; телефон- мобилен 0895076567

За да качите оферта моля да се регистрирате.Качването на обяви за продажба на имоти сега е безплатно.

Продажбата на вашият Имот е във вашите ръце !!

Условия за видеоформата и съдържанието му.

Всяко видео трябва да показва дадения имот.Както и общ изглед от улицата.

Всяко видео трябва да бъде едно цяло да няма прекъсвания.Видео формата може да е mp4 или avi .Може да бъде и друг формат ние се задължаваме да го обработим.Видеото може да бъде съпроводено с обяснителен глас за показваните помещения и всички предимства на имота, без значение дали е за продажба или за отдаване под наем.Заснемането може да се извърши с подходящ телефонен апарат или камера.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ КАЧВА И ЕДНА ПАНОРАМНА СНИМКА НА ИМОТА. Когато искате да качите оферта за нива или терен за застрояване ,то видеото трябва да показва цялата местност.


Информация за Агенции

Това е едно ново начинание за нас. Надяваме се да бъдем полезни.Имоти може да се качват и от Агенции за недвижими имоти, но моля спазваите общите правила, задължително качвайте и някакво видео на имота. И Адрес на вашата фирма.За сега безплатно.

© 2023 Купи-имот. Trademarks and brands are the property of Estanet & Купи-имот